Busy

Imate vlastitu IT infrastrukturu, poslovne softvere, stari Exchange ili server, ali znate da za vaše poslovanje postoji bolje rješenje?
Želite svoje poslovanje povezati i nadopuniti s cloud uslugama?
Busy je profesionalno poslovno rješenje za Vas.

Preuređenje koje se isplati

Spremite se za preuređenje vašeg ureda koje izaziva vau efekt. Prvo ćemo se čuti telefonski, a onda i osobno upoznati. Želimo znati sve o vama i udovoljiti svim vašim potrebama, zato ćemo pažljivo uzeti mjere i prema njima skrojiti vaš novi digitalni ured. Dok vi odmarate, mi ćemo se pobrinuti za prebacivanje svih postojećih podataka na novu platformu bez ometanja vaših poslovnih procesa. Čim je sve na svom mjestu predajemo vam ključeve i jedno novo digitalno iskustvo može početi.

Sve na svome mjestu

U vašem novom uredu sve je kao po špagi – podaci su na sigurnom, softver se automatski nadograđuje, podrška i održavanje su na raspolaganju od 0 do 24, a vaš IT-evac se konačno može posvetiti nečem drugom osim održavanju sustava. Cijelo poslovanje se odvija bez neugodnih iznenađenja. Svi zaposlenici su međusobno povezani te imaju pristup svim potrebnim dokumentima, u svakom trenutku.

Imam sve što trebam, ni više, ni manje

U svakom trenutku svog poslovanja imat ćete točno onoliko usluga koliko vam treba, plaćanje nečeg što ne koristite, u Sheeftu ne dolazi u obzir. Sve odabrane usluge krojimo po vašoj mjeri, pa tako i Microsoft Office 365. Sve njegove mogućnosti koje će upotpuniti vaš digitalni ured otkriva Office 365.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naša Pravila privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se