Easy

Cijenite jednostavnost upotrebe i praktičnost. Važno vam je da su mailovi i dokumenti sigurni, a nemate vlastiti IT odjel unutar tvrtke niti ga želite. Easy je profesionalno poslovno rješenje za vas.

Preuređenje koje se isplati

Spremite se za preuređenje vašeg ureda koje izaziva wow efekt. Prvo ćemo se čuti telefonski, a onda i osobno upoznati. Želimo znati sve o vama i udovoljiti svim vašim potrebama, zato ćemo pažljivo uzeti mjere i prema njima skrojiti vaš novi digitalni ured. Dok vi odmarate, mi ćemo se pobrinuti za prebacivanje svih postojećih podataka na novu platformu bez ometanja vaših poslovnih procesa. Čim je sve na svom mjestu predajemo vam ključeve i jedno novo digitalno iskustvo može početi.

Sve na svome mjestu

U vašem novom uredu sve je kao po špagi – podaci su na sigurnom, softver se automatski nadograđuje, a podrška i održavanje su na raspolaganju od 0 do 24. Cijelo poslovanje se odvija bez neugodnih iznenađenja. Svi zaposlenici su međusobno povezani te imaju pristup svim potrebnim dokumentima, u svakom trenutku.

Imam sve što trebam – ni više, ni manje

U svakom trenutku svog poslovanja imat ćete točno onoliko usluga koliko vam treba, plaćanje nečeg što ne koristite, u Sheeftu ne dolazi u obzir. Sve odabrane usluge krojimo po vašoj mjeri, pa tako i Microsof Office 365. Sve njegove mogućnosti koje će upotpuniti vaš digitalni ured otkriva Office 365.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naša Pravila privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se