Sheeft-Prava-formula

Sheeft nam treba da bi naši klijenti bili uspješni

Tehnologija je u cijeloj priči, naravno, neizbježna. Pametni telefoni, laptopi, silne analize i baze podataka dio su svakodnevnog posla. Sa Sheeftom su se prvi put susreli prije dvije godine i otad su stalni korisnici.

– Sheeft nam koristi u svakodnevnom radu, omogućuje nam bržu i efikasniju komunikaciju međusobno ali i s klijentima. Od usluga koristimo Office 365 i Skype for business. – otkriva Anđelka Žeravica iz Prave formule.

Sheeft se temelji na najnovijoj tehnologiji Microsoft Officea 365. Tvrtke, ovisno o poslovnim potrebama, koriste usluge koje im jamče da su e-mailovi, dokumenti i ostali važni podaci zaštićeni i sigurni te uvijek dostupni na različitim platformama.

– Naš je posao vezan uz različite klijente koji posluju u cijeloj Hrvatskoj i regiji pa smo shodno tome više od 70 posto vremena na terenu. – kažu u Pravoj formuli.

Prava formula za poslovanje

Tvrtka je osnovana 2007. kako bi klijentima omogućila cjelovitu i integriranu uslugu u domeni upravljanja ljudskim potencijalima. Šesteročlani tim, koji čine vrsne stručnjakinje, svoje znanje i iskustvo prilagođavaju potrebama klijenata i nude fleksibilan set usluga koji optimalno podržava organizacijske ciljeve.

– Dizajniramo i provodimo sustave postavljanja te praćenja ostvarenja individualnih i timskih ciljeva. Po potrebi dizajniramo primjerene sustave školovanja i razvoja. Pomažemo u postavljanju i realizaciji razvojnih i selekcijskih centara za odabir. Osmišljavamo sustave plaća i nagrada kako bi se ostvarili kompanijski i osobni ciljevi ljudi koji čine kompaniju. – objašnjava Rajka Marković.

Njihova referentna lista broji više od sedamdeset organizacija, među kojima su i lideri domaćeg i inozemnog tržišta: telekomunikacijske kompanije, banke, informatičke kompanije, medijske kuće, farmaceutske kompanije, proizvodni koncerni i hotelski lanci. Ponosni su, ističu, na suradnju s organizacijama koje su, uz njihove usluge, ostvarile i premašile zacrtane ciljeve te zajedno s njima uče i rastu.

Sheeft-Prava-formula

TIM ZAGREBAČKE TVRTKE PRAVA FORMULA

Spas uz nove tehnologije

U poslu se, naravno, uvijek događaju i nepredvidljive situacije. Tako se i ekipi iz Prave formule dogodilo da su izgubili podatke.

– Imali smo situaciju gubitka podataka, odnosno kontakata naših klijenata, no kolege iz Sheefta su vrlo brzo i efikasno riješili taj problem.“ – otkrivaju u Pravoj formuli.

U tom se trenutku samo još jednom potvrdio značaj novih tehnologija.

Nove tehnologije su nam važne i zato što su neki od naših klijenata IT organizacije pa se trudimo pratiti trendove kako u poslovnom tako i u privatnom životu. Važno nam je i da su nam podaci dostupni kad smo na terenu, i to na više uređaja, poput mobilnog telefona ili laptopa. – zaključuje Rajka Marković.

Birajte dobitnu kombinaciju

Želite kompletno rješenje? Hardver, softver i podršku?

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naša Pravila privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se