Zašto Sheeft

Zato što želimo pomoći svim malim i srednjim tvrtkama da uspješno kreiraju svoju IT priču.

Imate ljude, a nemate alate?

Ne brinite, sa Sheeftom ćete dobiti sve što trebate: softvere, uslugu i podršku!

Potreban je samo jedan poziv ili email i na vrata vaše tvrtke stižu naši stručnjaci i započinju s izradom IT sustava po mjeri.

Dobivate što vam treba, od postavljanja Worda, Excela, PowerPointa, Outlooka na sva računala, pametne telefone i tablete do migracije podataka u cloud i IT podrške kada god zapne.

 

Vaš ured je tamo gdje ste vi

Sheeft kroz niz usluga transformira vaše poslovanje u digitalni ured koji vam omogućuje da radite gdje god želite, kada god to poželite ili zatrebate. Situacija u kojoj vam pred bitnim klijentom nedostaje baš taj jedan dokument spremljen na desktop računalu više vam se ne može dogoditi.

Nikada više nećete biti na korak od infarkta jer ste prolili šalicu kave po laptopu, a niste spremili dokument na kojem radite, a kamoli backupirali sve svoje podatke.

Također, Sheeftov tim je uz vas  od 0 do 24 h tako da se bez imalo brige možete prepustiti onome što radite najbolje – vašem poslu. Brigu o tehnologiji prepustite nama.

Koristite i plaćate samo ono što trebate

Sheeft kroji usluge po mjeri vaših poslovnih potreba tako da plaćate samo ono što trebate. Zaboravite na velika početna ulaganja, dugotrajno planiranje i implementaciju. Kako se vaš posao mijenja i raste, tako ga Shefft prati u stopu i dodaje točno onoliko usluga i podrške koliko vi to želite.

Sa Sheeftom dobivate:

  • profesionalan i siguran IT sustav bez velikog ulaganja
  • brzu izvedbu
  • sustav po vašoj mjeri, prilagođen vašim potrebama i navikama, usklađen s postojećom IT infrastrukturom
  • pristup podacima i ključnim alatima u cloud-u putem mobilnih uređaja
  • mogućnost korištenja platforme Microsoft Azure
  • transparentnost troškova bez iznenadnih velikih ulaganja
  • mogućnost za naknadno prekrojavanje usluga u skladu s vašim trenutnim potrebama

Birajte dobitnu kombinaciju

Sheeft se temelji na najnovijoj tehnologiji Microsoft Officea 365, a prednost je što ga možete iskrojiti prema svojim vlastitim potrebama i (na taj način) plaćati samo ono što koristite.

S obzirom na potrebe možete izabrati kombinaciju iz 3 Sheeftova paketa:

Radimo velike stvari s malim tvrtkama

Sheeft je zaslužna i odgovorna tvrtka Digitalni ured koja se bavi pružanjem informatičkih usluga malim i srednjim tvrtkama. Digitalni ured nastao je prije devet godina iz tvrtke Span, koja je Microsoft Gold Certified Partner s 16 Gold i 1 Silver kompetencije.

 „Dok Span radi velike stvari s velikim tvrtkama. Digitalni ured radi velike stvari s malim tvrtkama“, ističe Koraljka Haberle, direktorica Digitalnog ureda.

Sheeft Your Business, Enjoy Life.

Brinite se samo za svoj posao, tehnologija neka se brine za vas, a mi ćemo se brinuti za tehnologiju.

 

Birajte dobitnu kombinaciju

Želite kompletno rješenje? Hardver, softver i podršku?

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naša Pravila privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se