sheeft-VIRTUALNI-ZENSKI-PODUZETNICKI-CENTAR-dorucak-za-poduzetnice

„Želimo da Sheeft i poduzetnice rastu zajedno“

Bez obzira imate li kozmetički salon, turističku agenciju ili knjigovodstveni servis, tehnologija je dio vašeg svakodnevnog poslovanja.

Kako iskoristiti tehnologiju za poboljšanje učinkovitost poduzetnicama je pokazala direktorica Koraljka Haberle s članovima svog tima – Žarkom Zečevićem i Vedranom Petrekom.

Prilikom ulaska u poduzetničke vode, jedan od prvih koraka je kupnja računalne opreme i instalacija softvera.

Zašto je važno koristiti legalne programe?

Ne samo da radite zakonski prekršaj i zbog toga možete platiti kaznu, već vam puno veća opasnost prijeti od cyber napada i virusa. Ilegalni softveri ne ažuriraju se redovito i stoga su vaši poslovni podaci izloženi napadima hakera.

Iako se često čini kako su nelegalni softveri povoljnija opcija, kupujući legalan softver na raspolaganju vam stoji profesionalna podrška izdavača, garancija i instalacija redovnih nadogradnji sustava. Vaši podaci sigurni su i zaštićeni od cyber napada.

Što su naučile poduzetnice?

sheeft-dorucak-za-poduzetnice-2b

Na „Sheeft doručku za poduzetnice“ članice Virtualnog ženskog poduzetničkog centra saznale su kako odabrati kvalitetno računalo, zakazati sastanke uz pomoć Outlookovog kalendara te olakšati i poboljšati suradnju s kolegama pomoću OneDrivea i SharePointa.

„Pravnica sam po struci i nisam neki tehnološki stručnjak, stoga su mi ovakve edukativne radionice iznimno korisne“, kaže Maja Perić, suvlasnica tvrtke Ultra Belus d.o.o.

Informacije o mogućnostima OneDrivea i SharePointa korisne su bile i Maji Ilić iz tvrtke AG SJAJ.

„U pravom trenutku dobila sam prave informacije. S obzirom da se naši voditelji nalaze na različitim lokacijama – od Dubrovnika, Makarske do Opatije, uz Office 365 komunikacija i razmjenjivanje dokumenata, svakodnevno izvještavanje o radu može biti puno jednostavnije“, ističe Maja.

Kreirajte svoj Office 365 po mjeri

Treba vam Outlook, Word ili samo Skype for Business? Sheeft omogućuje kreiranje Office 365 paketa po mjeri. Plaćate samo ono što zaista koristite!

„Počnite s onim osnovnim što vam treba svaki dan na poslu, a zatim ćete s vremenom vidjeti što vam je još potrebno te polako širiti paket alata unutar Officea 365. Cilj Sheefta je rasti zajedno s vama i naučiti vas kako da izvučete maksimum iz svih mogućnosti Officea 365“, zaključila je Koraljka Haberle, direktorica tvrtke Digitalni ured.

Sheeftov tim planira i dalje organizirati edukacije za članice Virtualnog ženskog poduzetničkog centra, kao i za sve zainteresirane male i srednje poduzetnike.

Naše web stranice koriste kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naša Pravila privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Slažem se